OneCNCXR6 40,73

OneCNCXR6 Version 40,73 er blevet frigivet og er tilgængelig i opdateringen serveren.

Der er nye funktioner i denne opdatering, der er inkluderet i alle OneCNCXR6 versioner.

Major Ny funktion

OneCNCXR6 Version 40,73 understøtter nu den nye SolidWorks 2016 for nylig udgivet

Andre ændringer

Der er ændringer i oversættelsen af ​​kinesiske sprog.

Denne opdatering har andre mindre justeringer, der stammer fra kunden bruger rapporter.

Denne opdatering er nu tilgængelig i OneCNC opdatering Server til de brugere, der har OneCNCXR6 Licenser.

Læs mere ...