OneCNCXR8 frigivelse 62.35

OneCNCXR8 Releaseopdatering 62.35

I denne udgivelse er de vigtigste ændringer og rettelser:

Værktøjsændringsvariabler.
I dialogboksen til skift af værktøjsskift er der indstillinger til at anvende yderligere variabler til værktøjsændringsfunktionaliteten. Denne version understøtter nu disse variabler i filer, der er indsendt inklusive grupper. Tidligere blev grupper ikke understøttet.

2D 3D-sider tegningsfunktion
Denne funktion er blevet opdateret, så buer er repræsenteret som buer i stedet for lineær.

Filudvidelser, der importerer filer:
Nogle filer fra anden CAD-software eksporteres med uønskede enheder, der har forårsaget filendelsens omfang, der er indstillet i OneCNCXR8. Dette er nu blevet justeret for at acceptere uønsket uden at det påvirker udvidelsesindstillingerne.

Mølleprofilfunktion:
Fordi OneCNCXR8 understøtter koniske værktøjer forårsagede nogle tidligere versioner af OneCNC-filer koniske problemer, som nu er blevet rettet.

Clean Circle-funktion:
Funktionen til ren cirkel zig-zag fungerer nu

Version Release OneCNCXR8 62.35 er nu tilgængelig på opdateringsserveren for alle licenserede OneCNCXR8-brugere.

Læs mere ...