OneCNCXR8 version 62.52

OneCNCXR8 62.52 udgivet

Dette er de vigtigste ændringer i denne version

Linienumre til drejebænk
Drejebænk ujævn med mållinjenummerering blev justeret.

Sprog
Japansk sprog
Opdateret sprog tilføjet

Drejebænde dreje ru grænse
Drejebænden ujævn grænse havde nogle justeringer for at opretholde korrekt grænsekontrol.

Drejebænk Drej færdig
Drejebænke finish havde et startproblem i visse ikke-lige poster.

Dimensioner
Dimensionslinie udskrives, men vises ikke på skærmen

Profil Vægspids
Vægspids i profil havde et problem i retning af konisk vinkel, der blev ændret

Profil
Profilspids og lodret blev justeret til finish med skærekomposition
Profilspids og lodret blev justeret til finish i kun bundindstillingen

OneCNCXR8 version version 62.52 er tilgængelig på OneCNC-opdateringsserveren for XR8-licenserede brugere

Læs mere ...