OneCNC Series Opdateringer

Dette er en oversigt over alle OneCNC opdateringer.

Du vil måske bemærke nogle gange kan der være et spring i versionsnumre.

Dette skyldes, at intensiv og løbende intern test, hvor vi gennemteste versioner før frigivelsen gennemprøvede funktionelle opdateringer.

At hente opdateringer, se vores OneCNC Opdateringer side.

OneCNCXR 6.38

Opdater 6.38 frigivet 19 april 2005

Denne opdatering gælder kun for OneCNCXR drejebænk og OneCNCXR Profiler

Der er ikke behov for opdateringer for andre softwareversioner, fordi der ikke er nogen ændringer siden 6,36 selvom alle versioner bære nu 6,38 versionsnummer.

Alle andre end profiler og drejebænk produkter er strøm ved versionen 6.36

OneCNCXR Profiler og OneCNCXR Express VIGTIG opdatering

Der var foretaget en justering af den automatiske offset-funktionen for at korrigere anomalier af importerede profiler, hvor start-og slutpunkter ikke var korrekt sekventeret i filerne. OneCNCXR har nu automatisk logik for at korrigere dette. Dette er en vigtig opdatering, og bør straks opdateres til Profiler brugere.

OneCNCXR Drejebænk Professional og Express

En mindre korrektion blev foretaget til den cyklus ru med slut forhåndsvisning bedre gengive kun i preview.

Læs mere ...

OneCNCXR 6,36

Opdater 6.36 frigivet 10 februar 2005

Hjælp-filer

OneCNCXR Drejebænk Professional og Express

En vigtig opdatering:

Der blev foretaget nogle justeringer til årsskiftet ansigt ru funktion, når du bruger cyklen og cyklus finish. Dette er en vigtig opdatering til drejebænk brugere.

OneCNCXR Profiler Professionelle og Express versioner.

En vigtig opdatering:

En justering blev foretaget savsporet anvendes af maskinens controller. Selvom vi er klar over, at de fleste brugere anvender den automatiske savsnittet whe OneCNC offsets for snitfugen automatisk udlignet men OneCNC har metoder til atdding savsnittet bruger maskinen kontrol. Th anvender G41 eller G42 i profilerne SY at savsnittet påføres ved en indstilling på maskinen kontrol. Denne justering løser den situation, hvor G41/42 ikke blev output.

Læs mere ...

OneCNCXR 6,35

Opdater 6.35 frigivet 7 Februar 2005

Vi har udgivet en ny opdatering i forbindelse med udgivelsen af ​​OneCNCXR Profiler og OneCNCXR drejebænk.

Opdateret funktionalitet indeholdt i denne opdatering er som følger.

Der har været en stor brugerflade af alle softwareversioner.

OneCNCXR Mill Expert
OneCNCXR Mill Professional
OneCNCXR Mill Advantage
OneCNCXR Mill Express
OneCNCXR Drejebænk Professional
OneCNCXR Drejebænk Express
OneCNCXR Profiler Professional
OneCNCXR Profiler Express
OneCNCXR Solid Creator

Alle disse versioner har nu en fælles fil sytem, ​​som giver mulighed for eksempel en del, der skal modelleres i OneCNCXR Solid Creator derefter bruge nogen af ​​de OneCNCXR Mill Software cam modellen. Et andet eksempel kunne være, du kunne designe og modellere del i OneCNCXR Expert udføre alle de fræse operationer i CAM og derefter sende filen til drejebænken at have nogen Drejebænk CAM udført der. Rollen kunne omstødes, hvis du har OneCNCXR Drejebænk Professional som også har skabelse faste stoffer.

Oversætter Opdateringer

Oversættere er blevet modificeret til at håndtere ajourførte udgaver af modelers 2005 series Solidworks og andre den.

Boring Funktioner

Bore-funktioner er blevet ændret til at håndtere boring over eller under arbejdshold Z 0,0 stillinger.

Milling Profile

Den Milling profil blev justeret til at håndtere minutter buer i maskinen offset kode.

Andre justeringer

Der blev foretaget mange justeringer i CAD og CAM på grund af situationer, som vi har fundet i vores strenge kvalitetskontrol teste alle af en lille natur og ikke specifikt er opregnet.

Øget ydeevne

På grund af dette vil du finde øget performance i nogle af bearbejdning funktionalitet og også nogle af de modellering funktioner, herunder filetering ophørende og display.

File Kompatibilitet med Earlies versioner

CAM-filer fra 6,35 er ikke bagudkompatibel med tidligere versioner. Dette påvirker ikke CAD-sektion, så hvis du lægger en 6,35 XFA ind i en tidligere version af NCmanager oplysninger bliver nødt til at blive oprettet. Tidligere udgave XFA filer er kompatible i 6,53. Fremad kompatibilitet er opretholdt, men ikke bagud.

Hjælp-filer

Der har været en massiv opdatering af OneCNCXR hjælpefiler, der er blevet fuldstændig opdateret for at afspejle de tilføjelser og rettelser, der er foretaget, siden udgivelsen af ​​XR-serien.

Nye drivere sre installeres automatisk

Nyeste Windows-dongle drivere er medtaget til at håndtere Windows XP Professional Service Pack 2, som skabte nogle isolerede dongle problemer især på Athalon 64 pc'er

Læs mere ...